• facebook
  • google
  • twitter

Hammaslääkäripäivystys Oulu

Hammaslääkäripäivystys Oulu

Hammaslääkäripäivystys Oulu

Hammaslääkäripäivystys Oulu, Furkassa hoidat hampaasi lauantaina samaan hintaan kuin arkena, meillä ei ole myöskään toimistomaksua.

Kun hammassärky iskee, on apu lähellä. Hammaslääkärikeskus Furka on avoinna  myös lauantaina pääsääntöisesti välillä 9–14. Ota yhteys Hammaslääkärikeskus Furkan ajanvarausnumeroon tai varaa aika netissä.

Lauantaisin päivystävä hammaslääkärimme ottaa vastaan myös kiireettömiä tapauksia!

Hammaslääkäripäivystys Oulu ajanvaraus: 08 375 190

Särkypäivystys Oulu nettiajanvaraus

Hammaslääkärikeskus Furkassa on kuusi hoitohuonetta, ja meiltä löydät ammattilaisen kaikkeen suun terveyden saralla. Furkassa toimii särkypäivystäjänä hammaslääkäri joka lauantai. Kun tarvitset apua suun terveyden ongelmiin, saat sen Furkasta myös lauantaina. Lauantaisin otamme vastaan myös kiireettömiä tapauksia!

Tulevat päivystykset

Tervetuloa Furkaan myös lauantaina! Lauantaina 16.11. Furka Oulun vastaanotolla päivystää hammaslääkäri Sirkka Lamberg.

 

Särkypäivystys Oulun kaupungissa

Oulun kaupungin julkinen hammaslääkärin särkypäivystys on viikonloppuisin ja arkipyhinä osoitteessa Aapistie 3 klo 10.00–15.00, p.044 7036 426. Mikäli tarvitsette apua hammassärkyyn muina aikoina, on syytä ottaa yhteys OYS:n yhteispäivystykseen numeroon 08 3152 655.

Mikäli tulet uutena särkypäivystyspotilaana Hammaslääkärikeskus Furkaan, niin vastaanottomme sijaitsee aivan Oulun keskustassa Hammarinkulmassa, osoitteessa Kirkkokatu 27, vastapäätä Stockmannin pääovea. Parkkipaikkoja löytyy viereisiltä kaduilta ja pääset meille hyvin myös Kallioparkin kautta.